Workshop ‘Boekomslag’ o.l.v. Paulien Slutter, op 23 november 2024 van 10:00-16:00.

Cursus boekomslag

Paulien Slutter is art quiltster. De natuur in de omgeving van haar woonplaats is een bron van inspiratie voor haar werk waarin ze zoekt naar de balans tussen kleur, compositie, structuur en voorstelling. In haar werk past ze verschillende materialen en technieken toe en ontwikkelt zodoende een heel eigen stijl.

Met een zelfgemaakte omslag maak je je notitie- of tekenboek nog persoonlijker. Er wordt gewerkt met verschillende soorten stof in kleinere of grotere stukken, die je kunt snijden, knippen of scheuren of bewerken met draadjes, kantjes of kraaltjes voor je ze verwerkt in je omslag. Laat je creatieve geest gewoon de vrije loop bij het maken van jouw persoonlijke boekomslag.

Voor deze workshop ‘Boekomslag’ breng je je eigen naaimachine mee. Bij de aanmelding kun je aangeven of je voorkeur hebt voor een speciale kleur, dan houden we daar rekening mee bij het samenstellen van de pakketjes. Een lijstje van materiaal dat je zelf moet meebrengen ontvang je na inschrijving en betaling. De kosten voor deze dag-workshop zijn 85 euro, inclusief materiaal, (A4 boek, verschillende stofjes, kantjes, tussenvulling, voering, koffie/thee en lunch).

Het maximum aantal deelnemers voor deze workshop is zes.


Aanmelding workshop ‘Boekomslag’