De wettelijke regels op het gebied van privacy zijn ingewikkeld. Hoe zorg je ervoor dat jouw team correct omgaat met de bijzondere persoonsgegevens die dagelijks in de zorg worden verwerkt? Ook hier moet je als team samen werken, maar het onderwerp is lastig; om als teamlid voldoende bewust te zijn van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en de regels correct toe te passen, biedt Coaching & Creation je mogelijkheden om Compliant te worden.

Hoe?

Systemisch Team Coachen is een werkvorm om samen te komen tot verbetering van communicatie en effectievere samenwerking. Er wordt rekening houdend met de diversiteit en verwachtingen van de teamleden en de betrokkenen van het team.

Is je interesse gewekt? Maak een afspraak met behulp van ons contactformulier.

Aanvullingen

Wil je meer inzicht in de samenstelling van je team dan is het mogelijk om een analyse aan de hand van BreinStijl@Work toe te voegen aan het programma. Iedere deelnemer vult de test in en krijgt inzicht in de eigen BreinStijl (wat doe je graag en wat is je valkuil) en die van de teamleden. En daar ligt de mogelijkheid voor verbetering van binnen uit. Via Teaming Up krijg je meer inzicht in de kwaliteiten en ontwikkelmogelijkheden van je team. In de groepssessies wordt gewerkt aan effectievere samenwerking en communicatie. De verbeteringen/veranderingen worden zichtbaar als in de loop van de tijd een test wordt herhaald.

Via ons contactformulier kun je vragen naar de mogelijkheden.

Creatieve workshop

Het creatieve proces en het ontwikkelingsproces van een team hebben raakvlakken. Door met elkaar op zoek te gaan naar de oplossing voor een probleem (het bereiken van het vooraf vastgestelde doel) moet soms ‘out-of-the-box’ worden gedacht. Zo helpt creativiteit als ondersteuning bij professionalisering. Als afsluiting van een coaching traject kan een creatieve workshop naar keuze worden gevolgd in de eigen workshopruimte van Coaching en Creation.

Als je na de kennismaking besluit in zee te gaan met Coaching-en-Creation, ontvang je een offerte op maat, met een voorstel voor het programma. Met instemming van de teamleden gaan we aan de slag. Afhankelijk van de wensen bestaat het programma bestaat uit interactieve groepssessies, observaties, trainingen en/of individuele coachgesprekken.