Workshop Vrij Machinaal Borduren en ‘Textile Art Card maken’ o.l.v. Attiene Gobas , op 28 september van 10:00-16:00 uur.

Profielfoto Attiene Gobas

Attiene Gobas werkt als zelfstandig textielkunstenaar. In haar atelier “Cirkel van Stof” in Apeldoorn geeft ze creatieve begeleiding en workshops, zowel individueel of in groepsverband.
Het werk van Attiene kenmerkt zich door haar expressieve kleurgebruik in cirkels en andere vormen, die zij verwerkt in ArtQuilts, 3d objecten, ArtCards en geboortemandala’s.
Attiene gebruikt in haar werk materiaal dat er (al) is, zoals gedragen kledingstukken, wol, gerecycled papier etc. Meer informatie op www.cirkelvanstof.nl.

In deze workshop van 10.00-16.00 uur leer je in de ochtend de techniek van het Vrij Machinaal Borduren. In de middag ga je met het geleerde aan de slag en leer je hoe je een textielkaart maakt.

Voor deze workshop neem je je eigen naaimachine mee. Je kunt ook zelf (gedragen) kleding meebrengen, om te verwerken in een textielkaart.

De kosten voor deze dag-workshop zijn 95 euro, inclusief alle materialen zoals verschillende soorten (kleding)stoffen, vulling (batting), garen, een dubbele kaart van 15×15 cm met envelop en speciaal tape (om het textielwerk te bevestigen op de kaart), koffie/thee en lunch.

Hieronder voorbeelden van een TAC, een Textile Art Card:


Aanmeldformulier workshop Vrij Machinaal Borduren en ‘Textile Art Card maken: